Podrum

ArtWine

Podrum

Struktura zemljišta, ruža vetrova i povoljna klima su prirodna blagodet koja se svake jeseni pretače u najkvalitetnija vina Vinarije Art Wine.

Mala proizvodnja, bezkompromisna usmerenost isključivo ka kvalitetu i stvaranju jedinstvenog i prepoznatljivog stila, primena najsavremenijih tehnologija, su naš put i jedini ispravan izbor. Vođeni istinom da vino nastaje u vinogradu, a da se samo neguje u podrumu posvećeni smo uzgajanju vrlo kvalitetnog grožđa. U samoj proizvodnji se trudimo da naša vina sačuvaju specifičnosti klime, zemljišta, sorti. Određivanje pravog vremena berbe, kojom pravimo idealan balans između tehnološke i fenolne zrelosti grožđa pretočeni su u prepoznatljiv stil u kome se oseća specifičnost svake godine.

Tangenta - Chardonnay je već poznato po svom jedinstvenom stilu kome nisu primarni trenutni zahtevi tržišta, već jedinstvena priča koju prepoznaju pravi uživaoci ove raskošne sorte. Ovo vino nastaje od vrhunskog grožđa sorte Chardonnay u 100% sastavu.

Naša crvena vina, Argument-Cabernet Sauvignon, Sumarum-Merlot nastaju od grožđa istoimenih sorti i kupažom istih samo u dobrim godinama.

Argument -reserve je sortnog sastava: 85% Cabernet Sauvignon-a, 10% Merlot-a i 5% Cabernet Franc-a.

Cabernet Sauvignon - Argument je vino sa oznakom geografskog porekla Šumadija, što krajnjem potrošaču garantuje kvalitet i specifičnost šumadijskog vinskog rejona.Ovo vino odležava u barik buradima najmanje 24 meseca.

Sumarum je sortnog sastava: 85% Merlot i i 15% Cabernet Franc-a.

Ovo vino posle završene alkoholne i malolaktičke fermentacije sazreva u hrastovim barik buradima od najfinijeg hrasta najmanje 12 meseci.

Baviti se vinom je više od poziva!

To je način života!

Primite pozive, ažuriranja i bonuse za kupovinu